Gratis verzending vanaf € 75,- Vandaag besteld, morgen verzonden Gratis ophalen op locatie

Privacy statement

Bescherming persoonsgegevens

Wij zijn ons ervan bewust dat u persoonlijke gegevens bij ons laat als u een bestelling plaatst. Wij
kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u graag wilt weten wat er precies met uw gegevens
gebeurd en of deze gegevens veilig worden opgeslagen. Hieronder wordt aan u uitgelegd welke
persoonlijke gegevens van u worden gevraagd en wat we met deze gegevens doen. Zo begrijpt u
precies hoe wij met uw privacy omgaan. Heeft u na het lezen hiervan nog vragen, neem dan contact
op met ons op, telefoonnummer: 013-8893839.

Verantwoordelijke instantie

De verantwoordelijke instantie voor het registreren, verwerken en gebruiken van uw persoonlijke
gegevens in de zin van de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming is DRIPPP
Professional Paint: Drippp.nl Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid
te accepteren.

DRIPPP Professional Paint Products
Looiersweg 3B-1
5131 BE Alphen
info@drippp.nl

Veilig opgeslagen

Al uw persoonlijke gegevens worden bij ons opgeslagen in een beveiligde database. Op deze manier
kan er niemand bij uw gegevens die er niets mee te maken heeft. Indien uw gegevens aan derden
worden gegeven – lees hieronder waarom en wanneer wij dat doen – dan eisen wij dat deze derden
net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij en ze alleen gebruikt worden voor het doel
waarvoor deze derden ze heeft gekregen. Wij verstrekken of verkopen uw gegevens nooit aan
derden voor commerciële doeleinden.

Welke gegevens

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, vragen wij u om de volgende gegevens om uw bestelling te
kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens
  • E-mailadres

Wat gebeurt er met uw gegevens

Levering: Wij hebben uw naam, adres en woonplaats nodig voor de bezorging van de door u bestelde
producten. In het kader van de bestellingsafwikkeling ontvangt de door ons ingezette transporteur
de noodzakelijke gegevens voor de bestellings- en leveringsafwikkeling.
Klantenservice: U kunt verder met ons bellen, mailen en chatten. Wij registreren hierbij gegevens
over het telefoongesprek, mail en chat. Daarnaast maken wij notities die wij opslaan. Op deze wijze
kunnen we snel helpen als u contact met ons opneemt. Daarnaast is uw telefoonnummer en e-
mailadres voor ons uiteraard van belang om snel contact met u op te kunnen nemen over uw
bestelling. Wij analyseren de contactmomenten om onze service en diensten te verbeteren.

Account
: Wij maken voor u in ons systeem een klantenaccount aan. Hierin staan uw persoonlijke
gegevens, zoals naam, aflever- en factuuradres en telefoonnummer. Hierdoor hoeft u niet iedere
keer al uw gegevens opnieuw in te voeren. Ook vindt u hier gegevens over uw eerdere en
openstaande bestellingen. U kunt inloggen met uw e-mailadres en persoonlijke wachtwoord.

Betaling: Wij maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving waarin u op verschillende manieren
kunt betalen. U betaalt altijd vanuit een beveiligde betaalomgeving (een SSL-verbinding die u herkent
aan het “groene slotje” in uw browser).

iDEAL / Overboeking: Voor betalingen via iDEAL / Overboeking maken wij gebruik van onze partner
Pay.nl. Pay.nl heeft uw naam en adresgegevens van ons gekregen om de betaling te kunnen
verwerken. Bankgegevens blijven bij Pay.nl, zijn niet in ons bezit maar wel inzichtelijk. Van Pay.nl
krijgen wij uiteindelijk feedback of de betaling al dan niet gelukt is, dat koppelen wij aan uw
geplaatste bestelling.

Achteraf / gespreid betalen: Wanneer u kiest voor de optie achteraf of gespreid betalen, dan dient
uw kredietwaardigheid getoetst te worden. Wij maken voor deze betaalopties gebruik van Afterpay
(achteraf betalen) en In3 (in 3 keer betalen met 0% rente) die voor het kredietonderzoek over uw
naam en adresgegevens beschikken. Afterpay beschikt daarnaast ook over uw initialen,
geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres. Beide partijen mogen de gegevens alleen voor dat
doel gebruiken.
Daarnaast kunnen uw rechten ten aanzien van het voor uw aankopen verschuldigde bedrag door ons
worden overgedragen aan AfterPay en/of In3 en gelden de betalingsvoorwaarden van deze partijen
(zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie hierover).

Creditcard: Voor Credicard betalingen hebben wij een samenwerking met CIC. Naar CIC worden door
ons geen persoonsgegevens gestuurd. Deze zijn bij hen bekend.

Nieuwsbrief / dagaanbieding: U kunt zich inschrijven voor onze verschillende nieuwsbrieven.
Hiermee blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en het laatste nieuws. Voor het
verzenden van de nieuwsbrieven / dagaanbiedingen gebruiken wij het door u opgegeven e-mailadres
en hebben hiervoor uw bevestiging nodig dat u als eigenaar van het e-mailadres akkoord gaat met de
ontvangst. Indien u liever geen nieuwsbrieven en/of dagaanbiedingen van ons meer wilt ontvangen,
dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. Ook kunt u zich
uitschrijven door contact op te nemen met de klantenservice of een e-mail te sturen naar
info@drippp.nl

Reviews: Wij maken gebruik van meerdere (externe) reviewplatformen waar u een review kunt
achterlaten. Het is afhankelijk van het betreffende reviewplatform of u uw persoonlijke gegevens
moet opgeven om een review te kunnen plaatsen, deze sturen wij niet door. In sommige gevallen
benaderen wij onze klanten pro-actief voor het schrijven van een review. Hiervoor wordt uw naam
en e-mailadres naar het betreffende reviewplatform gestuurd zodat een uitnodiging verzonden kan
worden.

Webanalyse: Met behulp van het statistieken programma van Google (Google Analytics) is het voor
ons mogelijk om fouten op te sporen en verbeteringen op de website aan te brengen. Google
Analytics maakt gebruik van cookies die op uw website worden opgeslagen. Hierdoor wordt gebruik
van Google Analytics mogelijk. De door de cookie geregistreerde informatie (gebruik van de website
en het IP-adres) wordt verzonden naar een server van Google. Doordat wij de trackingcode hebben
uitgebreid met "gat._anonymizeIp();" is een geanonimiseerde registratie van uw IP-adres
gewaarborgd.

Log-bestanden: Wanneer u de website bezoekt worden uw gebruikersgegevens opgeslagen in de
server-logfiles. In deze logfiles zijn de volgende gegevens terug te vinden: welke pagina(‘s) u heeft
bezocht en wanneer, het IP-adres, via welke website u op de website bent gekomen en uw
browsergegevens. Deze log-files evalueren wij (in geanonimiseerde vorm) om de servercapaciteit te
optimaliseren met doel uw gebruikerservaring te maximaliseren.

Cookies: Wij maken gebruik van partners die, wanneer u een bezoek brengt aan onze website, een of
meerdere cookies plaatsen op uw harde schijf. Het gaat hierbij om tijdelijk en/of permanente
cookies. Deze worden automatisch gewist als de geldigheidsduur van de cookie verlopen is. De
geldigheidsduur van een cookie kan uiteen lopen van 1 dag tot 10 jaar. De cookies bevatten geen
persoonsgegevens met uitzondering van het IP adres. Ze dienen uitsluitend het doel u reclame te
tonen van producten waarin u geïnteresseerd bent (re-targetting).

Fraude: Fraude is heel vervelend. Om fraude te onderzoeken, voorkomen en tegen te gaan,
gebruiken wij klantgegevens. Als er sprake is van een verdenking, zijn wij verplicht om uw gegevens
door te geven aan overheidsinstanties.

Uw rechten

  • U heeft het recht om altijd inzage te vragen in uw persoonsgegevens waarover wij beschikken.
  • U heeft het recht om vergeten te worden. Dit betekent dat u bij ons altijd de mogelijkheid heeft om
    uw gegevens te laten verwijderen of corrigeren. Dit geldt overigens niet voor persoonsgegevens die
    wij nodig hebben voor bijvoorbeeld facturen voor onze boekhouding.
  • U heeft het recht om u te verzetten tegen direct marketing en profiling. Profiling is elke vorm van
    geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens zoals voorkeuren en het voorspellen van
    gedrag. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld klantprofielen creëren en op basis daarvan een persoonlijk
    aanbod bieden.
    Indien u uw persoonsgegevens wilt inkijken, wijzigen of verwijderen, of u zich wilt verzetten tegen
    het gebruik van uw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, dan kunt u contact met onze
    klantenservice opnemen, een e-mail sturen naar info@drippp.nl of ons dit per post laten weten.
    Uiteraard is het ook mogelijk uw gegevens aan te passen of te verwijderen in uw account op de
    website.